Horecagelegenheid

Horeca faciliteiten in het clubhuis

Vanaf 1 juli kunt u weer genieten van een hapje en een drankje in het clubhuis.

Lekker nagenieten na een rondje golf? Maak gebruik van de geweldige mogelijkheden in ons clubhuis, wij hebben voor elk wat wils!

Golfclub Gaasterland werkt in het clubhuis samen met de JP van den Bent stichting. Samen met vrijwilligers wordt zo gewerkt aan optimale gastvrijheid voor leden en gasten, én met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Daarbij vindt Golfclub Gaasterland het vanuit sociaal ondernemerschap belangrijk om een bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling van de medewerkers van de JP van den Bent stichting. Door middel van het ontwikkeling- en opleidingsplan wordt voortdurend in de medewerker geïnvesteerd, waarbij enerzijds rekening wordt gehouden met de individuele leervraag van de medewerker en anderzijds de wensen van Golfclub Gaasterland. Een unieke en zinvolle samenwerking voor iedereen.

Hieronder vindt u de menukaart met de mogelijkheden in het clubhuis van Golfclub Gaasterland.

Menukaart

Vers gebakken cake                                                           € 0,60

Huisgemaakte appeltaart                                                   € 1,85

Een zoet gerecht (bijv. bij de koffie)                                   € 3,00

Toefje slagroom                                                                  € 0,25

Soep van de dag (keuze uit twee verschillende soepen)  € 2,75

Broodje van de dag                                                           € 3,50

Boerenbrood met bourgondische kroket                           € 2,85

Tosti ham/kaas                                                                  € 2,95

Tosti Golfclub Gaasterland (rauwe ham, brie, tomaat)      € 3,65

Salade van de dag geserveerd met boerenbrood             € 4,85

Twaalf uurtje luncharrangement                                        € 6,30

(Soep, broodje, melk, karnemelk, koffie of thee)

Er worden uitsluitend verse producten gebruikt. Ons gebak en brood worden in eigen keuken gebakken.

Na 16.00 is de keuken gesloten en is het dus niet meer mogelijk om broodjes te bestellen

Voor bij de borrel

Portie bourgondische bitterballen                                     € 3,00

Gemengde warme hapjes                                                € 3,00

Gemengde koude hapjes                                                 € 3,00

Koude dranken

Glas vers geperst sinaasappelsap                                    € 2,25

Beker melk / karnemelk                                                    € 1,00

Diverse frisdranken                                                           € 1,75

Wij werken samen met medewerkers van de JP van den Bent Stichting. Deze stichting biedt voor dagactiviteiten en/of werk de ondersteuning die daarbij nodig is. Wij zijn er trots op dat er zo’n fantastische samenwerking tot stand is gekomen!

De JP van den Bent stichting ondersteunt mensen die een indicatie van het CIZ hebben of een beschikking van de gemeente.