Horecagelegenheid

Horeca faciliteiten in het clubhuis

Lekker nagenieten na een rondje golf? Maak gebruik van de geweldige mogelijkheden in ons clubhuis, wij hebben voor elk wat wils!

Golfclub Gaasterland werkt in het clubhuis samen met de JP van den Bent stichting. Samen met vrijwilligers wordt zo gewerkt aan optimale gastvrijheid voor leden en gasten, én met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Daarbij vindt Golfclub Gaasterland het vanuit sociaal ondernemerschap belangrijk om een bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling van de medewerkers van de JP van den Bent stichting. Door middel van het ontwikkeling- en opleidingsplan wordt voortdurend in de medewerker geïnvesteerd, waarbij enerzijds rekening wordt gehouden met de individuele leervraag van de medewerker en anderzijds de wensen van Golfclub Gaasterland. Een unieke en zinvolle samenwerking voor iedereen.

Hieronder vindt u de menukaart met de mogelijkheden in het clubhuis van Golfclub Gaasterland.

Menukaart

Winter comsumptiekaart

Vers gebakken cake                                                              € 0,60

Huisgemaakte appeltaart                                                       € 1,85

Wafel met kersen en vanillesaus                                           € 2,00

Toefje slagroom                                                                     € 0,25

Lunch

Soep van de dag                                                                    € 2,50

Goed gevulde maaltijdsoep (varieert wekelijks)                    € 3,50

Pastei met Gaasterlandse bospaddenstoelen ragout              € 3,00

Winters stamppotschoteltje (varieert wekelijks)                     € 4,50

Omelet Golfclub Gaasterland met boerenbrood                   € 4,00

Boerenbrood met Fryske ham                                               € 2,25

Boerenbrood met een Bourgondische kroket                        € 2,75

Desembroodje met Frysk plukfleis (Pulled pork)                  € 3,00

Tosti ham/kaas                                                                       € 2,75

Tosti Golfclub Gaasterland                                                   € 3,50

(pesto, friberne ham, kaas, zongedroogde tomaat, advocado)

Lunch arrangement                                                            € 6,00

• Gaasterlandse mosterdsoep met spekjes
  • Broodje Golfclub Gaasterland (desembroodje met
    Fryske Wâldham, roomkaas, pesto, zongedroogde
    tomaten en veldsla)
  • Drankje (keuze uit koffie, thee, melk, karnemelk)
  •

Na 16.00 is de keuken gesloten en is het dus niet meer mogelijk om broodjes te bestellen

Koude dranken

Glas vers geperst sinaasappelsap                                           € 2,25

Beker melk / karnemelk                                                        € 1,00

Diverse frisdranken                                                               € 1.75

Voor bij de borrel

Portie bourgondische bitterballen                                         € 3,00

Gemengde warme hapjes                                                      € 3,00

Er worden uitsluitend verse producten gebruikt. Ons gebak en brood worden in eigen keuken gebakken.

Wij werken samen met medewerkers van de JP van den Bent Stichting. Deze stichting biedt voor dagactiviteiten en/of werk de ondersteuning die daarbij nodig is. Wij zijn er trots op dat er zo’n fantastische samenwerking tot stand is gekomen!

De JP van den Bent stichting ondersteunt mensen die een indicatie van het CIZ hebben of een beschikking van de gemeente.