Horecagelegenheid
Golfclub Gaasterland op Leadingcourses.com

Horeca faciliteiten in het clubhuis

Lekker nagenieten na een rondje golf? Maak gebruik van de geweldige mogelijkheden in ons clubhuis, wij hebben voor elk wat wils!

 

Golfclub Gaasterland werkt in het clubhuis samen met de JP van den Bent stichting. Samen met vrijwilligers wordt zo gewerkt aan optimale gastvrijheid voor leden en gasten, én met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Daarbij vindt Golfclub Gaasterland het vanuit sociaal ondernemerschap belangrijk om een bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling van de medewerkers van de JP van den Bent stichting. Door middel van het ontwikkeling- en opleidingsplan wordt voortdurend in de medewerker geïnvesteerd, waarbij enerzijds rekening wordt gehouden met de individuele leervraag van de medewerker en anderzijds de wensen van Golfclub Gaasterland. Een unieke en zinvolle samenwerking voor iedereen.

Hieronder vindt u de menukaart met de mogelijkheden in het clubhuis van Golfclub Gaasterland. 

Menukaart

Menukaart winter 2017 – 2018

 

Lekker voor bij de koffie  
Huisgebakken cake € 0,60
Huisgebakken appeltaart € 1,85
Toefje slagroom       € 0,25
Gebak van de dag       € 2,00
   
Soep  
Soep van de dag    € 2,50
Maaltijdsoep (varieert wekelijks) € 3,50
   
Voor bij de borrel  
Portie bourgondische bitterballen (6 stuks)  € 3,00
Portie kip juweeltjes (6 stuks)     € 2,75
   
Broodjes koud    
Ambachtelijk boerenbrood met gerookte zalm € 4,50
Ambachtelijk boerenbrood met ham of kaas € 2,00
Ambachtelijk boerenbrood met brie  € 2,75 
   
Tosti’s  
Huisgemaakte tosti met ham/kaas € 2,75
Huisgemaakte tosti mozzarella   € 3,50
   
Broodjes warm  
Boerenbrood met kipschnitzel € 2,75
Ambachtelijk boerenbrood met kroket € 2,75
Saucijzenbroodje € 2,25
Broodje hotdog speciaal € 2,75
Omelet ham of kaas € 4,00
Omelet ham/kaas € 4,00

 

                                                                       

 

Na 16.30 is de keuken gesloten en is het dus niet meer mogelijk om broodjes te bestellen

 

Er worden uitsluitend verse producten gebruikt. Ons gebak en brood worden in eigen keuken gebakken. 

 

Wij werken samen met medewerkers van de JP van den Bent Stichting. Deze stichting biedt voor dagactiviteiten en/of werk de ondersteuning die daarbij nodig is. Wij zijn er trots op dat er zo’n fantastische samenwerking tot stand is gekomen!

 

De JP van den Bent stichting ondersteunt mensen die een indicatie van het CIZ hebben of een beschikking van de gemeente.