NGF competitie

NGF competitie 2019

Ook in 2019 zullen een aantal teams van Golfclub Gaasterland deelnemen aan de NGF competitie
Dat betekent dat er ook een aantal keren een ‘thuiswedstrijd’ op golfclub Gaasterland wordt gespeeld.
Hieronder staan de regels die daarbij van kracht zijn.

Het spelen van een oefenronde

De bezoekende teams kunnen op een dag in de week, incl. het weekend, voorafgaande aan de wedstrijd éénmaal voorspelen tegen het gereduceerde tarief van € 25,- per persoon. Voor de beschikbaarheid van de baan wordt verwezen naar www.golfclubgaasterland.nl. Afspraken over datum en tijdstip van het voorspelen moeten gemaakt worden met de captain van het desbetreffende gastteam van onze club (zie hieronder).

NB. Op onze baan kunnen greenfees alleen per pin betaald worden.

Softspikes

Op onze baan is het dragen van schoeisel met softspikes verplicht.

Catering

In het clubhuis is wel een bar aanwezig, maar geen restaurant; er is wel een “kleine keuken”. Aan de spelers in de open competitie (27 holes: heren senioren op vr.) zal een lunch worden aangeboden op basis van wederkerigheid. Er is in het clubhuis gelegenheid voor een diner na de wedstrijd met externe catering; tevens zijn er diverse restaurants op korte afstand van de baan. Eventueel kan gekozen worden (in overleg met de captains uit de betreffende poule) voor een aangeklede borrel i.p.v. een diner. De Gaasterland-teams besluiten afzonderlijk voor welke optie gekozen wordt. Informatie hierover is t.z.t. te krijgen bij de captain van het betreffende Gaasterlandteam.

Gegevens wedstrijden Golfclub Gaasterland

Thuis wedstrijden:              Captain:                 Datum:           Poule:

Heren Zondag                    Peter Wijbenga       7-4-2019        H 272      peterwijbenga88@gmail.com

Dames Sen 2 Donderdag  Jeltje Piersma       18-4-2019        M 221      jeltsjepiersma@hotmail.com

Heren Sen 1 Vrijdag           Emile Cossee       19-4-2019        P 86        e-lcossee@planet.nl

Dames Sen Donderdag     Bea Wiarda           25-4-2019        M 40       beawiarda@home.nl

Heren Sen 2 Vrijdag          Sytze Kingma        26-4-2019        P 78       sytzekingma@gmail.com

Dames Sen 1 Donderdag Janny Euving           2-5-2019        M 207     jannieeuving@outlook.com

Heren Vrijdag                    Gerben Gerbrandy  3-5-2019        P 233      gerbengerbrandy@gmail.com

Competitie coördinatoren van Golfclub Gaasterland: Willem van Doorn en Henk Fokke.