NGF competitie 2022

De NGF competitie 2022

 

page1image38573136

Geachte competitiecoördinatoren,

 

Volgens de competitie-indeling van de NGF zullen één of meerdere teams van uw club dit jaar bij Golfclub Gaasterland te gast zijn voor het spelen van een wedstrijd in de NGF competitie 2022. Hierbij enige informatie betreffende de regels bij en mogelijkheden van onze club.

 

Voorspelen

De bezoekende teams kunnen op een dag in de week, incl. het weekend, voorafgaande aan de wedstrijd éénmaal voorspelen tegen het gereduceerde tarief van € 25,- per persoon. Voor de beschikbaarheid van de baan wordt verwezen naar www.golfclubgaasterland.nl. Afspraken over datum en tijdstip van het voorspelen moeten gemaakt worden met de captain van het desbetreffende gastteam van onze club (zie hieronder).

NB. Op onze baan kunnen greenfees alleen per pin betaald worden.

 

Softspikes

Op onze baan is het dragen van schoeisel met softspikes verplicht.

 

Catering

In het clubhuis is wel een bar aanwezig, maar geen restaurant; er is wel een “kleine keuken”.
Door het ontvangende team zal u bij ontvangst koffie en op basis van wederkerigheid, een lunchbuffet worden aangeboden.
Drinken, borrel en diner zijn voor eigen rekening.
Er is in het clubhuis gelegenheid voor een diner na de wedstrijd met externe catering; tevens zijn er restaurants op korte afstand. Eventueel kan gekozen worden (in overleg met de captains uit de betreffende poule) voor een aangeklede borrel i.p.v. een diner.
De Gaasterland-teams besluiten afzonderlijk voor welke optie gekozen wordt. Informatie hierover is t.z.t. te krijgen bij de captain van het betreffende Gaasterlandteam.

 

De gegevens van de captains zijn doorgegeven aan de coördinator die bekend is bij het NGF.