Handicarts
Golfclub Gaasterland op Leadingcourses.com

Handicart bij Golfclub Gaasterland

Als u gebruik wilt maken van een handicart op Golfclub Gaasterland, dan is dat uiteraard geen probleem. Wij beschikken over vijf handicarts. Twee daarvan zijn in bruikleen van de Stichting Handicart en drie zijn eigendom van Golfclub Gaasterland.

Reserveren en betaling

Gebruik van een handicart is mogelijk voor houders van een gebruikerskaart en voor valide golfers en dit geldt natuurlijk ook voor greenfee spelers. Belt u even met 0514 60 42 36 voor een reservering. Rekent u meteen even af als u de sleutel van de handicart bij de bar ophaalt?

Tarieven

Als kaarthouder van de Stichting Handicart betaalt u slechts € 4,00. Als u samen komt en beide kaarthouder bent, dan betaalt u € 8,00. Bij gebruik door een kaarthouder en een niet-kaarthouder is het tarief € 12,00. Niet-kaarthouder(s) betalen € 20,00.

Gebruik

Als de baan heel erg nat is, kan besloten worden dat handicarts niet zijn toegestaan. Het kan daarbij voorkomen dat ook trolleys in de baan niet zijn toegestaan en dat er alleen met draagtassen gespeeld mag worden. Ook hier geldt: kijkt u eerst even op de website? Bellen naar het clubhuis kan ook: 0514 60 42 36.

Bent u valide, maar draagt u deze sympathieke stichting een warm hart toe? Donateur worden mag ook!