clubhuis header gasten
Golfclub Gaasterland op Leadingcourses.com

Greenfee gasten bij Golfclub Gaasterland

U bent als gastspeler van harte welkom op Golfclub Gaasterland. Wij hanteren geen starttijden op onze prachtige 9-holes natuurbaan, de enige echte natuurbaan in Nederland! In de periode van april t/m september kunt vanaf 9.00 uur tot 21.00 uur terecht. Van oktober t/m maart vanaf 9.00 uur tot 17.00 uur. Als er geen wedstrijden of competities zijn, kunt u bij ons 9 of 18 holes komen spelen

Wilt u bij ons komen spelen? Bekijk dan eerst onze baanagenda. Op deze baanagenda kunt u zien of er geen wedstrijden of competitie zijn, zodat u een rondje kunt komen lopen. Om te kunnen spelen op onze 9-holes baan moet u in het bezit zijn van EGA Handicap.

Slechte weersomstandigheden

Als de baan gesloten is wegens omstandigheden, dan staat dat op de website en het wordt gemeld via 0514 – 60 57 78.

Geïnteresseerd?

Bel het clubhuis (0514-60 42 36) voor meer informatie. Wilt u voor een flight van 8 of meer spelers reserveren, bel dan Nynke Kingma op telefoonnummer 06 - 13 82 69 61 of mail naar:
nynkekingmajorritsma@gmail.com