clubhuis header gasten

Greenfee gasten bij Golfclub Gaasterland

U bent als gastspeler van harte welkom op Golfclub Gaasterland. Wij hanteren voor gasten en leden starttijden op onze prachtige 9-holes natuurbaan, de enige echte natuurbaan in Nederland! In de periode van april t/m september kunt u vanaf 9.00 uur tot 21.00 uur terecht. Van oktober t/m maart vanaf 9.00 uur tot 17.00 uur. Als er geen wedstrijden of competities zijn, kunt u bij ons 9 of 18 holes komen spelen

Om te kunnen spelen op onze 9-holes baan moet u in het bezit zijn van EGA Handicap en kunt u online een starttijd reserveren. Lukt dat niet stuur dan een mailtje met uw gegevens en wensen naar gcgaasterland@gmail.com.

Slechte weersomstandigheden

Als de baan gesloten is wegens omstandigheden, dan staat dat op de website op de homepage onder baanstatus.

Grote groep boeken?

Wilt u voor een flight van 8 of meer spelers reserveren, bel dan Nynke Kingma op telefoonnummer 06 - 13 82 69 61 of mail naar:
nynkekingmajorritsma@gmail.com