clubhuis header gasten

Greenfee gasten bij Golfclub Gaasterland

U bent als gastspeler van harte welkom op Golfclub Gaasterland. Wij hanteren voor gasten en leden starttijden op onze prachtige 9-holes natuurbaan, de enige echte natuurbaan in Nederland! In de periode van april t/m september kunt u vanaf 9.00 uur tot 21.00 uur terecht. Van oktober t/m maart vanaf 9.00 uur tot 17.00 uur. Als er geen wedstrijden of competities zijn, kunt u bij ons 9 of 18 holes komen spelen

Wilt u bij ons komen spelen? Reserveer dan via home een startijd. Om te kunnen spelen op onze 9-holes baan moet u in het bezit zijn van EGA Handicap.

Slechte weersomstandigheden

Als de baan gesloten is wegens omstandigheden, dan staat dat op de website op de homepage onder baanstatus.

Geïnteresseerd?

Bel het clubhuis (0514-60 42 36) voor meer informatie. Wilt u voor een flight van 8 of meer spelers reserveren, bel dan Nynke Kingma op telefoonnummer 06 - 13 82 69 61 of mail naar:
nynkekingmajorritsma@gmail.com