Wedstrijdkalender

Op 1 juli 2020 start Golfclub Gaasterland weer met wedstrijden. Voor een groot deel zijn dat wekelijks terugkerende wedstrijden. Daarnaast is er eens per maand in het weekend een wedstrijd. Voor alle wedstrijden kunnen leden zich inschrijven.

Wedstrijdkalender 2020

Drie weken van te voren kunt u inschrijven! Sommige wedstrijden zijn alleen op uitnodiging.

Wedstrijdkalender 2020

Vaste Wedstrijddagen en bijzondere wedstrijden vanaf 1 juli 2020
Inschrijven via www.golfclubgaasterland / LEDEN / e-golf4u

Maandag       senioren    Inschrijven vanaf 1 week tevoren tot zaterdag 18.00 uur

Wedstrijd start vanaf 15:30 uur.

Startlijst staat maandagochtend op LEDEN /e-golf4u

Dinsdag         dames      Inschrijven vanaf 1 week tevoren tot zondag 18:00 uur.

Wedstrijd 18/9 holes start vanaf 8:30 u.

Startlijst staat maandagochtend op LEDEN /e-golf4u

Woensdag     heren       Inschrijven vanaf 1 week tevoren tot maandag 18:00 uur.

Wedstrijd 18 holes start vanaf 8:30 uur. (Max. 36 deelnemers)

Wedstrijd 9 holes start vanaf 12.00 uur.

Startlijsten staan dinsdagochtend op LEDEN /e-golf4u

Donderdag     gemengd   Inschrijven vanaf 1 week tevoren tot woensdag 18:00 uur.

Wedstrijd (9 holes Strokeplay) start vanaf 17:00 uur.

Startlijst staat donderdagochtend op LEDEN /e-golf4u

Maandwedstrijden 18 h   Op za 4 juli, za 1 augustus, za 29 augustus, za 3 okt.

Inschrijven vanaf 3 weken tevoren tot donderdag 14:00 uur

Wedstrijd start vanaf 9:00 uur
                                  Startlijst staat vrijdag op LEDEN / e-golf4u

Beginnerswedstrijden      za 11 jul. za 8 augustus, za 12 sept, za 10 okt.

Inschrijven vanaf 3 weken tevoren tot donderdag 18:00 uur

Wedstrijd start vanaf 9:00 uur