Gaasterland golfen
Voorkom lang wachten,
informeer naar de status
Golfclub Gaasterland op Leadingcourses.com

Starttijden reserveren is niet nodig

Starttijd reserveren is niet nodig bij Golfclub Gaasterland

Golfclub Gaasterland kent, buiten de wedstrijden en groepen, géén gereserveerde starttijden. In de volgorde waarin een groep spelers bij de afslagplaats van hole 1/10 komt, wordt ook gestart. Spelers die een 18-holes ronde lopen en direct van hole 9 naar hole 1/10 lopen “ritsen”. Ter ondersteuning van de volgorde leggen de flights een golfbal in de goot.

Informeer vooraf of spelen mogelijk is. Op de baanagenda staan wedstrijden en groepen. Vervolgens kunt u bellen met 0514 60 42 36 om aan te geven hoe laat u denkt te komen spelen. Zo kunnen we rekening houden met uw komst en zorgen voor een goede spreiding van spelers in de baan.

Starttijden reserveren voor groepen groter dan 8 personen (3 flights of meer)

Voor grotere groepen wordt een starttijd gereserveerd en dit komt in de baanagenda. Zo kunnen we u maximale service bieden met een starttijd. U kunt uw groep telefonisch melden bij Nynke Kingma op telefoonnummer 06 - 13 82 69 61 of mailen naar: nynkekingmajorritsma@gmail.com

Starttijden reserveren voor groepen > dan 8 personen (> 3 flights) .

Naam*
Reserveren voor*
Tijd*
Aantal personen