Clubhuis
Golfclub Gaasterland op Leadingcourses.com

Clubhuis van Golfclub Gaasterland

Het clubhuis

Het clubhuis van Golfclub Gaasterland voldoet aan alle moderne eisen. Zo hebben wij uitstekend geoutilleerde dames/heren kleedkamers, met uitgebreide sanitaire voorzieningen en lockers.

De ‘lounge’ ruimte bij de bar is comfortabel ingericht, zodat u na het golfen een lekker drankje kunt gebruiken of iets kunt bestellen van de kleine kaart. Bij mooi weer natuurlijk lekker buiten op het terras! Naast warme en koude drankjes biedt de kleine kaart ook broodjes, tosti, bitterballetjes en een kop soep. Bent u met een groot gezelschap, dan is in overleg meer mogelijk!

Natuurlijk kunt u in de golfshop van onze pro benodigdheden aanschaffen zoals golfballen, tees, handschoenen, een pitchfork, en andere golfartikelen.