Lidmaatschappen
Golfclub Gaasterland op Leadingcourses.com

Lidmaatschappen Golfclub Gaasterland

Wij zijn heel erg blij dat u overweegt om lid te worden en bij ons te komen golfen, lessen te nemen, en deel uit te maken van Golfclub Gaasterland! Wij heten u -zoals de Friezen zeggen- Wolkom!

Lidmaatschappen

Golfclub Gaasterland is een Vereniging. Het lidmaatschap geeft recht op het gebruik van de 9-holes golfbaan en alle daarbij behorende faciliteiten. Daarnaast kunt u deelnemen aan alle activiteiten van de vereniging. Tevens bent u automatisch lid van de Nederlandse Golf Federatie (NGF). Er zijn diverse lidmaatschapsvormen mogelijk:

Ook is het mogelijk om eerst een proeflidmaatschap te nemen:

Inschrijven

Als u lid wilt worden, kunt u zich inschrijven via het inschrijfformulier. Na verzending wordt er contact met u opgenomen door Coby Wesselius-Stellingwerf of Jeltsje de Boer-Zijlstra van de ledenadministratie. Uiteraard heten we u van harte welkom.

Registratielid Golfclub Gaasterland

Naast de diverse lidmaatschappen kent Golfclub Gaasterland ook het registratie lidmaatschap. Indien hiervoor wordt gekozen is men géén lid van de vereniging, maar wel NGF lid en wordt, op basis van de ingeleverde qualifying scorekaarten, de handicap bijgehouden.

Informatie over uw ideale lidmaatschap

Er is een ruime keuze aan lidmaatschappen. Welk lidmaatschap bij u past, is natuurlijk afhankelijk van uw behoefte. Voor meer informatie over het lidmaatschap kunt u bellen of mailen met:

J.T.Wesselius-Stellingwerf (Cobie) telefoon: 0515-542307

of met

J.J. de Boer-Zijlstra (Jeltsje) telefoon: 06-12980974

Of mailen met ledenadministratie@golfclubgaasterland.nl.