leren golfen in Friesland

Golfclinic door Rob Oosting

Tijdens de golfclinic op Golfclub Gaasterland heeft u de mogelijkheid om kennis te maken met de golfsport onder leiding van Rob Oosting. Een golfclinic is heel leuk om in het kader van een familie- of vriendenuitje te doen, maar ook voor bedrijven is een golfclinic ideaal! Bijvoorbeeld als personeelsuitje of als teambuildingsactiviteit. En, niet te vergeten, met uw zakenrelaties want er worden vaak goede zaken op de golfbaan gedaan!

Wat leert u tijdens de golfclinic?

Tijdens de golfclinic gaat u aan de slag met:

 

Afslaan

Op de driving range gaat u afslaan. Met afslaan wordt de bal zo goed en zo ver mogelijk de baan ingeslagen. Op de driving range zullen we dit tijdens de golfclinic uitgebreid oefenen. Vele ballen staan voor u klaar.


Chippen

Het chippen wordt veel gebruikt in de baan om de laatste meters naar de green te overbruggen. We gaan deze korte slag tijdens de golfclinic oefenen om een bal die dichtbij de green ligt óp de green te spelen zo dicht mogelijk bij de hole.


Putten

Vervolgens gaan we tijdens de golfclinic oefenen op de puttinggreen om vanaf verschillende afstanden de bal in de hole te spelen.


Spelen

Vervolgens ronden we de golfclinic af en gaan we de geleerde slagen toepassen op de drie oefenholes. Daarbij is het doel om de golfbal in zo min mogelijk slagen van de afslag tot in de hole spelen.

Voor inlichtingen en reserveringen kunt u contact opnemen met Rob Oosting via 06 13 18 73 47 of vul het formulier in voor de aanvraag van een golfclinic