Tarieven golflessen

Tarieven golflessen Golfacademy Rob Oosting

Golfacademy Rob Oosting is een ervaren golfleraar die op een gezellige en inspirerende wijze les geeft. U kunt privéles nemen of met meerdere personen in een groep les krijgen. Bij meerdere deelnemers zijn de kosten lager dan wanneer u een privéles boekt. Als u zelf geen deel uitmaakt van een groep, kan Rob een groep samenstellen om gemeenschappelijk les te krijgen. Met de oefenfaciliteiten op Golfclub Gaasterland kunt u zo al vrij snel echte holes spelen en genieten van het echte golfspel.

Tarieven Golflessen

Op de Golfacademy van Pro Rob Oosting kunt u gebruik maken van het volgende les aanbod:

Introductiecursus: 3 lessen van 50 minuten, per persoon

met 1 persoon € 75,00
met 2 personen € 52,50
met 3 personen € 37,50
met 4 personen € 29,70

Vervolg cursus basis 5 lessen van 50 minuten, per persoon

met 2 personen € 150,00
met 3 personen € 125,00
met 4 personen € 100,00

Vervolg cursus compleet*: 10 lessen van 50 minuten, per persoon

met 2 personen € 270,00
met 3 personen € 225,00
met 4 personen € 180,00

* Hiervoor gelden eenmalige kosten € 70,-.

De genoemde prijzen zijn per persoonU kunt een eigen groep aanmelden of wij maken een groep voor u. Tijden zijn uiteraard in overleg. Tijdens het volgen van de lessen heeft u de beschikking over clubs van Golfclub Gaasterland. Ook kunt u gebruik maken van alle oefenfaciliteiten. Alle golf lessen worden geven door Rob Oosting. De lessen kunt u telefonisch via 06 13 18 73 47 boeken of u kunt het formulier invullen voor de aanvraag van een golfles.