Golflessen in friesland
Golfclub Gaasterland op Leadingcourses.com

Golflessen bij Pro Rob Oosting

Golf neemt met bijna 400.000 beoefenaars in ons land de derde plek in. Voordat u kunt gaan spelen zijn golflessen nodig, net zoals bij andere sporten. Golflessen worden op Golfclub Gaasterland gegeven door Pro Rob Oosting. Hij geeft les op de prachtige 9-holes natuurbaan en is al jarenlang verbonden aan Golfclub Gaasterland.

Golflessen op ieder niveau

Tijdens de lessen kunt u gratis gebruik maken van golfclubs en golfballen. Rob Oosting verzorgt golflessen op elk niveau. Als u in Friesland woont en u wilt beter leren golfen, neem dan een golfles, een golfcursus of een golfclinic bij Golfacademy Rob Oosting. De golflessen van Rob vormen de ideale training om nog meer plezier te beleven vaan het golfen. Voor beginners en gevorderden en voor elke leeftijd. U kunt uw handicap verbeteren, oefenrondes op de baan spelen en specifieke put- of swinglessen boeken, tijdens de golflessen van Rob is alles mogelijk. Zelfs voor de geoefende speler geldt: zo nu en dan een les is een must om uw vaardigheden op peil te houden!

Voor het volgen van golflessen van Golfacademy Rob Oosting kunt u terecht bij Golfclub Gaasterland. Rob is PGA golfprofessional en verzorgt diverse golfopleidingen (volgens het NGF 9 stappenplan) zoals Handicap 54(GVB)-cursussen, privé- en groepslessen, video- en computeranalyses, golfclinics, meerdaagse golfarrangementen, etc. Als u golflessen neemt bij Golfclub Gaasterland kunt u gedurende de cursusperiode gebruik maken van de oefenfaciliteiten zoals de driving range, putting green, chipping green en par 3 banen.

U heeft daarbij keuze uit het volgende lessenpakket:

• Introductie cursus, bestaande uit 3 lessen
  • Beginnerscursus basis, bestaande uit 5 lessen
  • Beginnerscursus compleet, bestaande uit 10 lessen

En er zijn ook regelmatig thema lessen, vraag er naar bij Rob. Het zijn series van enkele lessen met aandacht voor bepaalde onderdelen van het golfspel.

Voor het boeken van golflessen kunt u contact opnemen met Rob Oosting via 06 13 18 73 47 of vul het formulier in voor de aanvraag van een golfles.