GVB Halen

GVB halen EGA handicap

Het GVB bestaat niet meer en is vervangen door de Clubhandicap 54. Uiteindelijk maakt het natuurlijk niet uit of het nou GVB heet of de EGA handicap. Want ook u kunt leren golfen bij Golfclub Gaasterland bij de Golfacademy van Rob Oosting. U kunt er op elk moment mee beginnen! U hoeft geen lid te zijn om aan de golflessen deel te nemen. Ook kunt u eerst een golfclinic onder leiding van onze Pro Rob Oosting volgen, zodat u een eerste indruk van de golfsport krijgt.

Het traject naar clubhandicap 54. (vh EGA handicap, GVB)

Golfclub Gaasterland en golfleraar Rob Oosting werken nauw samen en zetten een traject voor u uit, waardoor u snel met Baanpermissie kunt gaan spelen. Daarna gaat u verder voor Clubhandicap 54. (vh het GVB/EGA-handicap) Dit traject bestaat uit:


Golflessen van Pro Rob Oosting

Om de basis goed te leren geldt een basiscursus van 5 lessen en een vervolgcursus van 10 lessen. In de loop van deze lessen zal Pro Rob Oosting aangeven dat u zelfstandig kunt oefenen op onze Par 3 baan (oefenholes).


Theorie examen

In de theorielessen, verzorgd door Golfclub Gaasterland, wordt aandacht besteed aan de regels in de baan en u sluit dit af met een theorie-examen.


Begeleiding

Op Golfclub Gaasterland wordt u begeleid door een ervaren lid van onze club bij het spelen op de 9 holes baan. Met de beginnende golfer gaat deze begeleider de baan in om te oefenen. Tijdens zo’n ronde wordt ook veel aandacht gegeven aan de regels van de golfsport. En stapje voor stapje maakt u kennis met onze mooie sport! Zo ervaart u golf in de praktijk.


Wedstrijden

Bij Golfclub Gaasterland kunt al deelnemen aan beginnerswedstrijden. Deze worden meestal op zaterdag- of zondagochtend gespeeld en kennen een hele fijne ontspannen sfeer. U speelt dan 9 holes. Zo maakt u niet alleen kennis met andere cursisten en leden van de club, maar u leert ook wat er voor, tijdens en na de wedstrijd plaatsvindt.

 

Kosten 

Naast de golflessen bij de Pro, betaalt u voor het traject naar clubhandicap 54 (vh GVB/EGA handicap) voor de duur van maximaal 12 maanden € 70,00 aan Golfclub Gaasterland voor gebruik van oefenfaciliteiten, theorielessen en examen. Daarbij betaalt u een (gereduceerd) greenfee bedrag als u de 9 holes baan speelt. Deze periode geldt maximaal 12 maanden. Wordt aan de voorwaarden "behalen clubhandicap 54" voldaan, dan eindigt de periode als ‘cursist’ en kunt u ervoor kiezen om (proef) lid te worden.

 

Voor het boeken van golflessen kunt u contact opnemen met Rob Oosting via

06 13 18 73 47 of vul het formulier in voor de aanvraag van een golfles.

Meer informatie over het halen van uw clubhandicap 54? Neem dan contact op met Pro Rob Oosting via 06 13 18 73 47 of vul het aanvraagformulier EGA handicap in.