Corona-protocol

Coronaprotocol vanaf 28-11-2021

1. Het is nu verplicht om een mondkapje te dragen als u rondloopt in het clubhuis. Zodra u aan een tafel zit mag het af, maar het moet weer op als u opstaat om te bestellen, af te halen, de hal, de kleedkamer of het toilet te bezoeken.
  2. Het clubhuis gaat om 17.00 u dicht. Dat was al zo nu het vroeg donker is, maar als dit in maart 2022 nog geldt moeten we de bardienst aanpassen.
  3. Overal geldt nu dat u anderhalve meter afstand moet houden, ook als u aan een tafel zit met anderen. Dat geldt niet voor personen uit één huishouden. En een flight voelt als maar is géén huishouden.
  4. De maximumcapaciteit voor het horecagedeelte van het clubhuis is 30 personen. Zo kan de anderhalve meter goed worden nageleefd.
  5. Shotgun wedstrijden doen we niet zolang deze maatregelen gelden. Dat voorkomt dat er georganiseerd veel mensen tegelijk in het clubhuis komen.
  6. De competitie-inleg blijft opgeschort en de wedstrijdleiders voeren de scorekaarten in.
  7. Coronacheck + legitimatie voor horecagedeelte clubhuis blijft zoals het is.
  8. Coronacheck + legitimatie op het terras is ook nodig. Uitvoeren bij eerste bestelling, alle terraszitters  melden aan de bar bij het bestelpunt.
  9. Coronacheck bij het betreden van het clubhuis nodig, ook voor toilet en kleedkamer. Melden bij de receptie en als die gesloten is bij de bar.
  10. Driving range, putting green, oefenholes en de baan kunnen zonder toegangs-controle gebruikt worden.
  11.  Alle bezoekers moeten zich eerst melden bij de afhaalbalie/bar restaurant voor de Corona-check. U dient uw coronatoegangsbewijs te tonen op uw telefoon. De medewerker scant uw QR-code en vraagt tevens uw legitimatiebewijs te tonen. Bij "groen" en alles verder akkoord mag u plaatsnemen in het clubhuis en op het terras.
  12. De registratieplicht is niet nodig i.v.m. teetime reserveringssysteem.
  13. Het reserveringssysteem in Teetime blijft gewoon zoals het nu gaat. Zelfde interval en twee starttijden voor een vierbal
  14. Kleedkamers, douches, toiletten, wedstrijdkamer, bestuurskamer, zolder, magazijn en overige ruimtes in het clubhuis zijn met coronatoegangsbewijs te bezoeken.