Corona-protocol

Coronaprotocol vanaf 25-9-2021

We willen het veilig en binnen de regels organiseren.

Dat betekent:

1. De anderhalve meter vervalt

2. Golfen mag net als nu zonder coronatoegangsbewijs

3. Het terras mag je bezoeken zonder coronatoegangsbewijs

4. Je mag op het terras gaan zitten waar je wilt

5. Wanneer je een afgehaalde consumptie in het clubhuis wilt consumeren moet je in het bezit zijn van een coronatoegangsbewijs; op het terras hoeft dat niet.

6. Organisatie alsvolgt: Alle bezoekers moeten zich eerst melden bij de afhaalbalie/bar restaurant voor de Corona-check. U dient uw coronatoegangsbewijs te tonen op uw telefoon. De medewerker scant uw QR-code en vraagt tevens uw legitimatiebewijs te tonen. Bij "groen" en alles verder akkoord mag u plaatsnemen in het clubhuis. Bij geen akkoord, en dus "rood", dient u buiten uw consumptie te nuttigen.

7. De registratieplicht vervalt.

8. Het reserveringssysteem in Teetime blijft gewoon zoals het nu gaat. Zelfde interval en twee starttijden voor een vierbal

9. Er mogen zoveel mensen als je zelf wilt in de receptie annex golfshop. Als de receptioniste het genoeg vindt moet je even wachten

10. Kleedkamers, douches, toiletten, wedstrijdkamer, bestuurskamer, zolder, magazijn en overige ruimtes in het clubhuis zijn met coronatoegangsbewijs te bezoeken.

11. De marshals zijn aanwezig als het nodig is, op stille tijden zal deze soms afwezig zijn

12.  In de baan gevonden ballen, die niet van een flightgenoot zijn, mag je houden😆