Golfaragement

Golfarrangement bij Golfclub Gaasterland

In samenwerking met een aantal hotels, campings en jachthavens in de omgeving van onze golfbaan, kunt u gebruik maken van een golfarrangement. U kunt dan heerlijk de omgeving verkennen, struinen door Sneek of Leeuwarden of wandelen in de prachtige bossen en zo ons mooie Gaasterland beter leren kennen. En natuurlijk komen golfen op onze mooie natuurbaan met een heerlijk golfarrangement!

Golfarrangementen

Hotel Jans Golfarrangement

In samenwerking met Hotel Jans te Rijs (vlakbij onze baan) hebben wij het volgende golfarrangement. U combineert een overnachting bij Hotel restaurant Jans te Rijs, met twee dagen heerlijk golfen op Golfclub Gaasterland in Oudemirdum (op 3 km van Jans) en Golfclub de Groene Ster in Leeuwarden. Golfclub Gaasterland beschikt over een werkelijk schitterende 9 holes par 70 natuurgolfbaan. De Leeuwarder Golfclub beschikt over een 18 holes (par 72) baan.

2 daags golf-arrangement

• ontvangst met prosecco en een bittergarnituur Jans (Friese droge worst + Friese boerenkaas + bitterballen)
  • één overnachting (kamers op 1e en 2e verdieping, geen lift aanwezig)
  • één ontbijtbuffet