Golfaragement

Golfarrangement bij Golfclub Gaasterland

In samenwerking met een aantal hotels, campings en jachthavens in de omgeving van onze golfbaan, kunt u gebruik maken van een golfarrangement. U kunt dan heerlijk de omgeving verkennen, struinen door Sneek of Leeuwarden of wandelen in de prachtige bossen en zo ons mooie Gaasterland beter leren kennen. En natuurlijk komen golfen op onze mooie natuurbaan met een heerlijk golfarrangement!

Golfarrangementen

Van der Valk Golfarrangement

In samenwerking met Van der Valk exclusief Hotel in Sneek hebben wij een 2- en 3-daags golfarrangement dat bestaat uit:

2 daags golfarrangement

• ontvangst met prosecco en bittergarnituur
  • één overnachting in een ‘comfortkamer’
  • een uitgebreid ontbijtbuffet met live-cooking
  • een drie-gangen diner
  • 18 holes golfen op Golfclub Gaasterland in Oudemirdum

Prijs per persoon € 149,00. op basis van 2 personen per kamer, exclusief toeristenbelasting € 1,00 p.p.p.n.

De 1-persoons toeslag bedraagt € 35 p.k.p.n.

3 daags golfarrangement

• ontvangst met prosecco en bittergarnituur
  • twee overnachtingen in een ‘comfortkamer’
  • 2 x uitgebreid ontbijtbuffet met live-cooking
  • 2 x een drie-gangen diner
  • 18 holes golfen op Golfclub Gaasterland in Oudemirdum

Prijs per persoon € 209,00, op basis van 2 personen per kamer, exclusief toeristenbelasting € 1,00 p.p.p.n.

De 1-persoons toeslag bedraagt € 35 p.k.p.n.

Hotel Jans Golfarrangement

In samenwerking met Hotel Jans te Rijs (vlakbij onze baan) hebben wij het volgende golfarrangement. U combineert een overnachting bij Hotel restaurant Jans te Rijs, met twee dagen heerlijk golfen op Golfclub Gaasterland in Oudemirdum (op 3 km van Jans) en Golfclub de Groene Ster in Leeuwarden. Golfclub Gaasterland beschikt over een werkelijk schitterende 9 holes par 70 natuurgolfbaan. De Leeuwarder Golfclub beschikt over een 18 holes (par 72) baan.

2 daags golf-arrangement

• ontvangst met prosecco en een bittergarnituur Jans (Friese droge worst + Friese boerenkaas + bitterballen)
  • één overnachting (kamers op 1e en 2e verdieping, geen lift aanwezig)
  • één ontbijtbuffet