Clubladder

Golfclub Gaasterland clubladder

De bedoeling van de clubladder is om meer uitdaging en mogelijkheid voor matchplay te spelen aan te bieden, en dit geld voornamelijk voor in de winter. Door 'clubladder' te introduceren krijg je de mogeliijkheid om vaker een golfwedtrijd te spelen op niveau en je spel te verbeteren. Daarom nodigen wij jou uit om deel te nemen aan de clubladder om het nog groter en uitdagender te maken.

Elke 2 weken een leuke wedstrijd

Speel mee op de Golfclub Gaasterland clubladder en wij regelen leuke wedstrijden op jouw niveau. Jij bepaalt hoe vaak en op welke dagen je speelt. Je wisselt van positie als je wint van iemand die hoger staat. je kunt je hieronder aanmelden voor de clubladder:

meld je aan

Of download de gratis app: 'clubladder' van SportconneXions.

Hoe werkt het?
De eerste wedstrijd word je ingedeeld op basis van het speelniveau dat je hebt opgegeven. Je ontvangt aan het begin van de ronde een email met wedstrijdgegevens, en hebt dan 2 weken om de uitslag te registreren. Je kunt rondes overslaan en wedstrijden doorschuiven naar de volgende ronde. hieronder de link naar de regels.

Clubladder regels