Starttijd reserveren voor leden en greenfee spelers

Uitgangspunt is flights van maximaal 3 personen.

 

 1. Klik hier voor starttijd boeken: E-golf4U
 2. U moet nu inloggen om verder te kunnen. Voor leden geldt dat inlognaam en wachtwoord zijn gelijk aan die u gebruikt voor het inloggen op e-golf4u. Als gast logt u in met uw e-mailadres en wachtwoord, daarmee kunt u zich registreren.
 3. Nu ziet u welke tijden beschikbaar zijn. Dit kan middels de optie Week, Lijst of Grid.
 4. Week: u ziet hier gekleurde boekingen staan van één week.
  Klik op het kalendertje naast de datum van de maandag in de lopende week om naar een andere week te gaan. De gekleurde vakken zijn de reserveringen (starttijden die bezet zijn). Klik op een niet gekleurde tijd om te reserveren.
 5. Lijst: Klik op het kalendertje naast de datum om evt. naar een andere datum te gaan. Grijze vlakken liggen in het verleden of zijn als starttijd bezet. Ga naar een vrije starttijd om een reservering te maken.
 6. Grid: u ziet hier groene blokken de beschikbare starttijden, in de blokken ziet u kleine vierkante vakjes met een overzicht van de beschikbare plaatsen in een flight. Wit = vrij, Rood = bezet, In plaats van rode blokjes is ook een rose (=vrouw) of blauw blokje (=man) te zien. Klik op een groen blok om een starttijd te reserveren. Is het blok een grijs blok dan is deze tijd niet meer te reserveren.
 7. Reserveren. U bent ingelogd en klikt nu op de gewenste dag en tijd. De reservering is nu klaar. U hoeft alleen nog op Reservering inboeken te drukken ter bevestigingHet is ook mogelijk om een ander lid of gast bij te boeken in een flight.
  Ga naar de door u gereserveerde datum en tijd. Onder uw naam staan 2 hokken, waarin de namen gezet kunnen worden. Begin met het intypen van de eerste letters van de achternaam en kies de gewenste persoon. Op deze wijze kunt u eventueel de flight vol maken.
  Klik daarna op Reservering wijzigen
  Ook kunt u op deze wijze een reservering annuleren door te klikken op Verwijder reservering

 

Lees voor het spelen het uitgebreide protocol!