Golfshop

Golfshop Rob Oosting

Golfacademy Rob Oosting heeft in het clubgebouw van Golfclub Gaasterland in de receptieruimte een golfshop. In deze golfshop vind u een uitgebreid assortiment golfproducten. Voor alle golfers zijn er passende materialen, van jong tot oud, van beginner tot gevorderde golfer.
Van golfballen tot tee’s, van pitchfork tot een handschoen zijn op voorraad in de golfshop. Het assortiment van de golfshop is niet heel uitgebreid.
Vraag Rob gerust of hij het door u gewenste artikel in de golfshop heeft of het voor u kan bestellen. Hij kan U behulpzaam zijn bij keuze van golfclubs, tas en trolley. Service en garantie staan hoog in het vaandel in de golfshop, zoals u gewend bent van Rob en Golfclub Gaasterland. De receptie annex shop is dagelijks geopend van 11.00 uur tot 15.00 uur.

Kom gerust eens een kijkje nemen in de receptie annex shop van Rob Oosting bij Golfclub Gaasterland.