Jeugdlessen
Golfclub Gaasterland op Leadingcourses.com

Golflessen voor jeugd bij Golfclub Gaasterland

Elk voor- en najaar organiseert Golfclub Gaasterland een blok van techniek- en baanlessen voor de jeugd. De lessen worden gegeven door pro Rob Oosting van Golfacademy in samenwerking met de Jeugdcommissie. Voor de les slaan we een half uurtje in en na de les drinken we even iets. De lessen worden gegeven op de drivingrange, de puttinggreen, de oefenholes en in de grote baan. Ook worden er theorielessen gegeven over de regels van het golfspel. Om ‘de swing er in te houden’ worden er tussen de blokken in ook nog een paar lessen georganiseerd. Hiervoor kan iedereen zich apart inschrijven.

Jeugdlessen rooster

Elk lessenblok bestaat uit een afwisseling van techniek- en baanlessen, aangevuld met regellessen en wedstrijden in de grote baan. Bij de wedstrijden in de baan worden de jeugdspelers begeleid door ouders die kunnen golfen, en door leden van de jeugdcommissie en ervaren spelers van de club. Tussen de blokken in zijn er (wel even inschrijven hoor!) nog een paar extra lessen en wedstrijden om de swing er een beetje in te houden. De lessen voor de jeugd starten half maart. In de periode tot aan de zomervakantie wordt rekening gehouden met Pasen, Pinksteren en de voorjaarsvakantie.

Lesrooster

• 13 maart
  • 20 maart
  • 3 april
  • 17 april
  • 24 april
  • 29 mei
  • 5 juni
  • 12 juni
  • 19 juni
  • 26 juni

De afsluiting van het lessenblok in het voorjaar is op 26 juni. Op 3 juli wordt gespeeld om het clubkampioenschap voor de jeugd.

De kosten bedragen ca. € 125,– per lessenblok (lessen, regellessen, begeleiding én wedstrijden).

Golfwedstrijden voor de jeugd

Direct aansluitend op de lessen worden er wedstrijden voor de jeugdspelers georganiseerd. ook de jonge golfer begint met wedstrijdjes op de oefenholes en gaat -als dat goed gaat- de grote baan in.

Wil je meer informatie over golfles voor de jeugd? Vul dit formulier in en we nemen contact met je op.

Aanvraagformulier Jeugdlessen

Naam*
Woonplaats
Telefoonnummer*